Софи Маринова вдигна пищен купон за юбилея на майка си

Ромската перла Софи Маринова спретна голям купон, а поводът за него беше юбилеят на майка й, която навърши 70 години. Поредица снимки видеа от специалния ден гласовитата певица пусна в социалните мрежи и събра куп поздравления от последователите си, пише trafficnews.bg. 

Юбилярката Мария бе уважена от многобройната си рода, а Софи не пропусна да изпълни най-големите хитове от репертоара си. Близки и далечни роднини танцуваха неуморно с часове и бяха почерпени със специално изпечено агнешко месо.

На купона на липсаваха и традиционните кючеци, а “жената глас” събра погледите с атрактивен тоалет, допълнен от зънгърдаци.

Софи откри празника с думите “Майко, да си жива и здрава и дълги години така да ни събираш” и отбеляза, че с някои от братовчедите си не се е виждала от дълги години. 

Любопитен момент от партито бе и импровизирания дует, който Софи Маринова и приятеля й Гринго направиха като изненада за рожденичката Мария. Изпълнителката подари на майка си и техен общ портрет, който да краси стената й в Етрополе.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *