Снимки на тоалетна в благоевградското читалище потресе хората

Снимка на книга, използвана не по предназначение в тоалетна в благоевградското читалище “Никола Вапцаров”, взриви социалните мрежи.

В интернет се появиха снимки на тоалетните в читалището в Благоевград. Това, което възмути хората, е че в културната институция вместо тоалетна хартия се използват книги!

Последва и обяснението от секретаря на читалището Илиян Юручки, който каза, че въпросната тоалетна се използва изключително рядко, само когато има събитие в големия читалищен салон.

Онзи ден на площада е било изпращането на нашите военнослужещи за мисия и по този повод фоайето било отворено. Независимо как, факт е, че книгата от снимката е използвана в сфера, далеч от предназначението ѝ.

Без отговор обаче остава въпросът кой напът за тоалетната е решил да използва книга вместо тоалетна хартия, съобщава bgonair.bg.

Дали военнослужещ или случаен минувач не става ясно, но в сферата на добрите пожелания остава надеждата, че книгата е използвана само за уплътняване на времето.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Попивко Папкин

    То си личи за какво е използвана книгата, не вярвам някой да си бърши гъза с твърдата корица! Прост народ, слаба държава…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *