Спагети Болонезе

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

спагети – 1 пакет

кайма – 250 г

лук – 1 глава

домати – 2 бр.

червен пипер

черен пипер

риган

босилек

сол

* мерки и количества

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Спагетите се варят в подсолена вода, когато са готови, се отцеждат.

В тенджерка се запържва лукът до златисто, после се добавя каймата и се натрошава.

Добавят се подправките и се бърка.

После доматите се обелват и се настъргват при каймата. Бърка се и се вари, докато не се сгъсти.

Сосът се излива при спагетите и се разбърква.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *