Спазвайте тези 3 правила за качествен и разтърсващ секс!

Не е само физическо упражнение, а и въпрос на правилна психологическа нагласа, уверяват специалистите. Затова препоръчват да се придържаме към 3 правила.

Любов към себе си
Мнозина превръщат потребността от секс в какво ли не. Например в разменна монета. Много жени са с настройката, че отдават тялото си и срещу това трябва да получат добро отношение и дори пари. Има и обратен вариант – наказват партньора си за нещо и го гонят на дивана, недопускайки близост. С времето това може да доведе до вътрешни спирачки дори и в моменти, когато много ви се искат интимни ласки. Мъжете също играят, например опитвайки се да покажат огромни възможности в леглото. Често те просто се надценяват. По-разумно е да слушат тялото и потребностите си и да се харесват такива, каквито са, без предвзетости и изкуствено поведение. С една дума, обичайте се! Опитайте да разбирате и потребностите на партньора. И най-важното: Забравете за клишета като „Ако направиш това или онова, той може да си помисли лошо за теб“ или „Истинският мъж е този, който е имал много жени“.

Насладете се на момента!
Жените по-често се задълбочават в красотата, мъжете в техниката. Затова често дамите по време на акта си мислят за това как изглеждат бедрата им или мъчат партньора си с въпроси от типа „Харесва ли ти така?“, „Наистина ли ти харесва?“. Мъжът пък допуска друга грешка – опитва да покаже колко е умел, често сменя пози и се напряга излишно. И се оказва, че всеки действа индивидуално. Вместо всичко това превключете на основната идея – че сексът е за двама, носи наслада и затова трябва да се гребе с шепи от момента.

Въпрос на желание
Мнозина правят секс, когато не го искат, а просто за изпълнение на „съпружеския“ дълг. Целта им е да удовлетворят партньора, без да разбират дали в момента той самият иска точно секс. Готови са да го направят дори, ако именно сега са уморени, чувстват се зле, отпаднали са. Подобно поведение не носи никакво удовлетворение и в дългосрочен план може да доведе до здравословни проблеми и при жената и при мъжа. Затова се научете да казвате „Не“, вместо да правите нещо от съжаление или чувство за дълг. Чудесно ще е, ако с партньора поработите малко повече върху любовната игра, така че желанието да стане силно и взаимно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *