Спасител от Сандански блъфира любимата си с Трифон Зарезан и й предложи романтично брак в местност над града

Председателят на Съюза на българските спасители в община Сандански Костадин Карамитов избра Деня на влюбените да предложи брак на любовта на живота си Николета Чолашка. За паметния ден Коцето избрал местността Карталовец, известна като покрива на Сандански, от която се открива гледка чак до Петрич. 

„Избрах Свети Валентин, защото искам тази дата да остане за нас най-важната и запомняща се в живота ни”, каза Костадин. Той поясни, че изненадата за Николета е била голяма, а в подготовката са се включили и неговите приятели. Първоначално казал на Николета, че ще отидат на Трифон Зарезан, за да зарежат лозето на свой приятел и да празнуват във вилата.

За да стигнат до мястото, трябвало да се отклонят по пътя и да зарежат лозята.

„Предложих й да затвори очите, преди да се отклоним към мястото, което бе избрано от мен и приятелите, за да й предложа брак. Тя затвори очи и се обърна назад. Тогава аз клекнах на земята, подадох ръка и й предложих пръстена. В този момент тя отвори очи…

Беше много вълнуващо и запомнящо се за цял живот. Ще има сватба, след като приключи епидемичната обстановка и тържествата са разрешени”, обясни Костадин.

Той сподели, че с Николета са заедно от няколко месеца, запозна ли се във Фейсбук, след като изпратил съобщение за рождения й ден. Решили да се видят и изпият по едно кафе, за да се запознаят. От пръв поглед Костадин и Николета се влюбили и след месеци, а вече е факт предложението за брак. Николета е от Сандански, работи в София в частна фирма. Завършила е висше образование.

ЛИДИЯ МАНЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *