Специализантката по акушерство и гинекология д-р М. Мустафова се сгоди за любимия си Ербил от Турция, студент в Благоевград

С едноседмично романтично пътуване до забележителности във Венеция, Верона, Флоренция и Пиза отбелязаха най-вълнуващото събитие в своя живот – годежа си, двамата влюбени д-р Мюбера Мустафова от благоевградската болница и студентът в Благоевград Ербил.
Специализантката по акушерство и гинекология д-р Мустафова срещнала преди година любовта на живота си в Благоевград. Тя е от Гоце Делчев и в момента продължава следдипломното си обучение по мечтаната специалност, а Ербил е от Турция и е студент по електронно инженерство. Своите истински и дълбоки чувства Ербил засвидетелства, като поиска ръката на чаровната млада лекарка с бижу уникат.
Двамата влюбени вече се завърнаха от романтичното пътешествие и показаха снимки, запечатали вълнуващите мигове.
“Във Венеция спазихме традицията с феномена “любовни катинари” и поставихме свой катинар с написани имена на Моста на влюбените, запечатахме любовта си и с нарисувано огромно сърце на моста”, разказа с вълнение д-р Мустафова. “Изписахме своите имена с пожелание да съхраним завинаги искрените си чувства един към друг, засега оставаме в Благоевград, след това ще решим къде да живеем”, допълни тя.
Романтичното пътешествие за двамата влюбени продължило с разглеждане на забележителности в град Верона, който е известен като града на Ромео и Жулиета. Посетили и Флоренция – люлка на западноевропейския Ренесанс, не пропуснали да се насладят и на уникалните гледки в града на наклонената кула – Пиза.
Родителите им спазиха традицията и организираха стилно тържество за обявения годеж на децата си. Специално от град Чорлу пристигнаха родителите на Ербил – Хабибе и Ерджан, и брат му Айгюн. Домакините Сайме и Ихран, известни бизнесмени в Неврокопоския регион с магазин в центъра на града, и братът на д-р Мустафова – Али, транспортен бос, се постараха празникът да бъде незабравим не само за двамата влюбени Мюбера и Ербил, но и за техните гости.
СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *