Специалистът по спортно право Г. Градев: Опичайте си акъла и изберете Д. Бербатов

Специалистът по спортно право Георги Градев е един от малцината, които застанаха безрезервно зад кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС. Бившият вратар оплю цветисто останалите претенденти за шефското кресло, вадейки за всеки един компромати от миналото и настоящето. Направи го с емоционален пост в социалните мрежи.

“Първите важни избори в България минаха и заминаха. Предстоят футболните избори през м. юни. В тях се очаква да участват:

1. Емил Костадинов, който 20 г. само взима, но нищо не дава. Освен това е неграмотен, както се видя в Шоуто на Слави преди време. Има големи дългове (т.е. не е надежден да управлява финанси). Не говори чужди езици. Не се справя с компютър. Абсолютен аутсайдер. 2. Христо Порточанов, който уж поведе някаква битка с Боби Михайлов, но бързо сви знамената. Още не е обяснил кой или какво го накара да оттегли жалбата срещу БФС. Това показва, че има слаби места и ще бъде лесен за манипулиране. Издигнат е от човек с много съмнителна репутация. Програма има, ама ще я каже само на конгреса. Предлага за членове на ИК трима академици, двама журналисти, едно куче без зъби на кетодиета и една стара пружина за почивка. Не говори чужди езици, но умее да борави с пистолет и да убеждава хората да се подписват под празен лист хартия. Специалист по бойни изкуства от школата в Костинброд. Не харесва съдиите. Не говори езици (дори българският не му се разбира). Пенсионер. Не съм сигурен, че ще събере повече от 1 глас, освен ако не почерпи в региона с „Бургас 63“. Щеше да е много смешно, че се е кандидатирал, ако не беше тъжно.

3. Христо Христов, когото уважавам, но каза, че се е опитал да корумпира съдия. Това автоматично го вади от вота като ненадежден да поведе промяната. Все пак респект за направеното в „Марица“.

4. Борислав Михайлов – от уважение към забележителната кариера на този наистина отличен вратар, на когото се възхищавах и гонех топките още от дете, ще се въздържа от коментар. Ще кажа само, че по делата ще ги познаете – от 2005 г. до 2019 г. нямаме нито едно участие на голям форум! Думите тук са излишни, както и Михайлов е излишен на изборите. Има още един скрит кандидат, който дебне в засада. На него ще му обърна особено внимание, когато събере смелост да се покаже от храстите като Ушко и Зъбчо от „Приказки под шипковия храст”.

Стигаме до същинския сблъсък: ДИМИТЪР БЕРБАТОВ срещу адв. иво ивков. Не, нямам грешка в изписването на имената.  адв. иво ивков. Няма как да спечели изборите в БФС с диплома от милиционерската школа в Симеоново, в която основните предмети са „История на БКП” и „Държавно право на социалистическите страни”. Този „голям левскар” е изпратил нотариална покана до ПФК „Левски“ АД да поиска хонорар от 1 млн. лв. за делото 4Валери Божинов” във ФИФА, което аз спечелих за Валери, а клубът автоматично бе оневинен. Аман от милиционери и комунисти, които бащите им ги бутат цял живот. Чудя се кой глупак ще го издигне? Димитър Бербатов стигна до шампионска титла с „Манчестър Юнайтед“ и взе Златна обувка на Висшата лига. Владее английски, немски и руски. Мъж на годината в България през 2009 г. Седемкратен победител в анкетата за най-добър футболист на България (рекордьор). Номинации за световния отбор на ФИФА през 2007-ма, 2008-ма и 2010 г. Учреди фондация, която всестранно подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите дарби и заложби, както и да им дава шанс да ги споделят със света. През 2017 г. получи своята диплома по „Спортен мениджмънт” в НСА – най-модерната дисциплина в момента. Скромен съпруг и баща на две деца. Единствената възможност да излезем от блатото, в което ни закараха Вуцата, Батето и Боби. Гласувайте за Димитър Бербатов. Ако изберете друг, не ме търсете за помощ! Опичайте си акъла и гласувайте по съвест. Дайте шанс на нашите деца да играят истински футбол на модерни бази. Бъдете себе си! Не се страхувайте. България вече се промени. Време е да променим и футбола“, написа Г. Градев.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *