Спецоперация в Пиринско, има задържани

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

На 11.06.2021 г. в обезлесен участък в землището на гр. Петрич са намерени и иззети около 8 бр. засадени тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 0,7 килограма.

В хода на извършена, около 23:30 часа на 12.06.2021 г. в с. Делчево, общ. Гоце Делчев, проверка на 19-годишен от с. Борово, у същия е намерена и иззета около 0,42 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

Около 20:35 часа на 12.06.2021 г. в с. Краище, общ. Белица, полицейски служители на РУ-Разлог са спрели лек автомобил „Тойота Авенсис“, като при извършената проверка на автомобила и намиращите се в него 22-годишен от селото и 25-годишен от гр. Разлог са намерени и иззети около 4 бр. полиетиленови топчета, съдържащи  общо около 2,5 грама канабис. Двамата мъже са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

За случаите са уведомени компетентните прокуратури. Образувани са досъдебни производства. Работата продължава.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *