СПИПАХА ГО! Шеф на звено „Платено паркиране“ замесен в страшна схема

Скандал зрее в община Хисар. Преди дни счетоводството на местната власт е направило ревизия на шефа на звено „Паркиране“ Рангел Китенски. Финансовата проверка е констатирала, че не излизат между 2 500-3 000 лева.

Парите липсват. Китенски е молил нещата да се потулят, да му се помогне да вземе бърз кредит, с който да погаси задължението. Междувременно столичанка е изпрати сигнал, че е възмутена и скандализирана. Преди дни дамата паркирала автомобила си в центъра на курорта. Пуснала е есемес, според номера, посочен на табелата.

Служител на „Паркиране“ обаче се приближил и и поискал пари на ръка, казал, че там есемесите не важат, пише блиц. Въпреки протестите, дамата отново платила, този път на ръка.

От община Хисар коментираха, че кметът инж. Пенка Дойкова, е назначила проверка по скандалния случай и се очаква доклад. След доклада местната власт ще коментира пред медията ни казуса. По закон действията на Рангел Китенски трябва да бъдат дадени на Икономическа полиция за разследване.

Очаква се шефът на „Паркиране“ да бъде отстранен от работа, докато трае разплитането на случая. Рангел  Китенски е бивш полицай, на последните местни избори беше кандидат за кмет на село Ново Железаре от квотата на Партия на зелените. Тогава той загуби вота от кандидата на ГЕРБ Петър Ненов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *