Спипаха с дрога ученици от Сандански

Трима гимназисти са заловени с канабис на ул. “Македония” в Сандански. Със заповед за задържане до 24 ч. са ученикът в Спортното училище в града Йордан П. и Алберт К. и Марио Т. от гимназия “Яне Сандански”. Двама от тях са на по 17 години, единият е 15-годишен.
По време на проверка около 17,55 часа в неделя служители от РУ – Сандански са открили в тях 10,60 г суха тревиста маса, която реагирала положително на канабис. Срещу тримата младежи е образувано досъдебно производство.
От ръководството на ПГ “Яне Сандански” излязоха с декларация, в която заявяват: “Инцидентът с учениците е станал в почивен ден и няма как ръководството да е отговорно за учениците си. Ръководството на училището полага необходимите грижи и усилия за опазване на живота и здравето на учениците. Родителите на учениците носят своята отговорност за децата си извън учебните занятия”.
В декларацията те заявяват категоричната си позиция срещу подобни прояви на ученици и своята загриженост за безопасността на младежите и прилагането на всички мерки за предотвратяване на противообществени прояви.
ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. CSI-CRIME

    Еми то най-добре започнете да правите и Нарко Тест при започването на всеки учебен срок та да добиете най-точна представа колко ученика са на ”Марихуана”,”Амфетамин”,”Хапове”-със MDMA или на амфетаминова основа или некъв микс от които ставаш оле-ле майко.Немате си и на идея колко на брой са учениците а за възрастовата граница нема да ви пиша че става лошо и сигурно ще задавате въпроси от къде знам такава интересна информация.Това е за сега

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *