Според зодията: Какво ви очаква по време на Ретроградния Меркурий

Oт 31 октомври до 20 ноември Меркурий, планетата на комуникацията, технологиите, пътуването, ще бъде ретроградна в знака на Скорпион. Ето какво може да очаква всеки един от зодиакалните знаци през периода.

Овен

Ще са фокусирани основно над любовните взаимоотношенията и връзките. Ще помислят за това какво дават на партньора и какво получават в замяна. С половинката ще обсъдят идеи за сърщаване на разходи, както и връщане на заеми. Ще размишляват много за връзката, а сексът през периода ще е страхотен.

Телец

Очакват ги преговори през периода. Телците ще станат свидетели на някои интересни случки. Ще разберат някои тайни, истината ще излезе наяве. Да не се притесняват самите те да споделят как се чувстват и какво мислят, важно е да са искрени. Да четат между редовете и да са внимателни, особено ако подписват документи.

Близнаци

Тези зодии ще направят някои промени в себе си и живота си. Ще имат нужда да променят някои свои навици, да подредят дома по различен начин, да се организират и да не са толкова хаотични. Ще размишляват много. Вероятно ще се захванат с повече задължения, а и може да започнат да следват определен хранителен режим.

Рак

Раците ще си спомнят за любовни преживявания, детството си и ще бъдат много креативни. За съжаление, може през периода да видят някои свои бивши половинки. Да не се отчайват! Чудесно би било, ако се захванат с творческите си проекти и покажат колко страстни са, що се отнася до хобитата им.

Лъв

Ще се занимават със семейни въпроси през периода. Може отново да се сблъскат с проблеми, които са мислели, че са решени в миналото. Или проблеми от детството, свързани с роднините им, да излязат на преден план. Трябва да не са прекалено емоционални и да опитат да се успокоят. Да пуснат негативното да си отиде.

Дева

Тези зодиакални знаци ще станат по-разговорливи и палави през периода. Те умеят да пазят тайни, но сега няма да устоят на изкушението и могат да разкрият някои от тях, както и да разпространят някои клюки. Трябва много да внимават какво казват, тъй като информацията бързо се разпространява.

Везни

Везните ще се съсредоточат над финансите си. Мечтаят да купят разни скъпи и луксозни неща, но се колебаят – дали ще им трябват толкова много, дали си струват, дали да харчат пари. Ще мислят много. Ще опитат да съкратят някои свои разходи и ще се откажат от някои удоволствия.

Скорпион

Те ще мислят много върху това кои са всъщност и какво показват на околните. Чудят се дали са щастливи с това, което имат и правят и как показват своето щастие на света. Може да направят някои промени във външния си вид, да спрат да са толкова потайни, поне за кратко, и да покажат кои са всъщност. Ще станат уверени.

Стрелец

Трябва да си починат малко. Да отделят време за себе си и да помислят над нещата, които им се случват и изборите, които правят. Ще осъзнаят много неща, ще им бъдат разкрити някои тайни, маските ще паднат. Ще се уверят в силата на кармата. Отлично време да простят на себе си и тези, които са ги наранили.

Козирог

Козирозите напоследък не са се сприятелявали с нов човек и това ще ги натъжи. В стария им приятелски кръг ще има някои кавги и проблеми. Ще се появят клюки и интриги. Да опитат да се сдобрят с човек, с когото са се скарали и да контролират ситуацията. Трябва да не съдят толкова приятелите си и да са по-спокойни.

Водолей

Време е да довършат започнатото, което все отлагат в последните месеци. Но да се пазят от грешки, технологиите може да им изиграят лоши шеги в работата или в училище. Ще помислят сериозно над това с какво искат да се занимават професионално и как могат да се развиват по-успешно.

Риби

Рибите трябва да уловят момента, да се възползват от шансовете си и да се радват на живота. Може да пътуват през периода, което ще им донесе много положителни емоции. Ще помислят за образование или работа в чужбина, или пък за преместване в друг град на страната. Да се доверят на интуицята си.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *