Според зодията: Кои хора крият факта, че са чувствителни?

Когато разстроите воден знак, той ще се постарае да ви го покаже и да ви накара да се чувствате зле от този факт. Раците, Скорпионите и Рибите са известни със своите бурни емоции и никога не се извиняват за това си качество. За други зодиакални знаци обаче темата с изразяването на емоции не е най-приятната. Те просто се преструват, че приемат всичко нормално и нищо не може да ги нарани.

Това обаче не означава, че тези хора са безчувствени. Те просто се опитват да прикрият меката си същност, за да не бъдат наранени. Има знаци, които са тайно чувствителни и само най-близките им хора знаят за тази тяхна черта.

Чувствителността не се изразява само в ронене на крокодилски сълзи на всеки тъжен филм или пък лесно избухване, когато гледате любимия си спорт. Също така, да си чувствителен човек не е никак лошо. Този тип хора са склонни към самоосъзнаване и съпричастност и невинаги показват тази част от характера си чрез плач.

Тайно чувствителните хора обаче трудно признават, когато се почувстват обидени или тъжни, защото те просто не обичат да споделят. Това също зависи и от зодията. Ако имате представител на следващите три зодии в компанията си, то винаги внимавайте как се държи той, защото понякога може да изпитва огромна болка, но да не споделя.

Лъв

Може да мислите, че Лъвовете са напълно недосегаеми и твърде горди, но всъщност те са и доста чувствителни. Има причина родените под този знак непрекъснато да търсят успокоение и похвали – те обичат да бъдат обичани и всяка лека промяна може да нарани егото им. Колкото и уверени да изглеждат, повечето Лъвове не са толкова дебелокожи, колкото си мислите.

Лъв, зодии,

Думите всъщност ги нараняват, въпреки че никога не биха го признали. Представителите на този знак имат нужда от внимание, за да процъфтяват. Ако усетят, че фокусът ви е изместен някъде другаде, те веднага стават нападателни и дори може да ви обидят сериозно.

Дева

Девите са родени, за да се грижат за другите и това им доставя огромно удоволствие. Проблемът е, че помощта им понякога може да бъде задушаваща. Когато родените под този знак усетят, че усилията им не се оценяват, чувствата им веднага биват наранени, макар че винаги ще си замълчат и ще страдат вътрешно.

Дева

Тези постоянни тревоги карат Девата да премисля и да анализира отново всяка ситуация, всеки разговор и всяка лицева емоция. Но тъй като Девите ще направят всичко възможно, за да избегнат конфронтация, те ще прикрият чувствата си и ще се опитат да направят някоя шега. Това обаче не означава, че този знак е безчувствен. Просто трябва да ви се довери достатъчно, за да покаже истинската си същност.

Козирог

Ако има някой, който не приема шегите, това е Козирогът. Подобно на Девата, този знак никога не разкрива твърде много за себе си и се прави, че е направен от стомана. Всъщност, той се обижда доста лесно и доста често. Козирог, който се чувства неуважаван или пренебрегван избухва, но по пасивно-агресивен начин.

Козирог Pixabay

Представителите на този знак са невероятно лоялни и на тях може да разчитате за каквото и да било. Когато някой ги разочарова, това не е просто досадно за Козирога, това се счита за чисто предателство. Както и Лъвът, този знак също има голямо его и това му пречи да изразява емоциите си.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *