Според зодията: Кой най-лесно изневерява?

Много е лесно да се отдадете напълно на партньора си, когато сте затворени у дома и няма къде да отидете. Пандемията от коронавирус ни изправи пред неочаквано предизвикателство – 24/7 с половинката вкъщи. Някои от нас все още работят от дома и виждате любимия си постоянно. В този случай е трудно да не отделяте време за другия.

Но какво се случва, след като това положение приключи? На някои хора може да им е трудно да останат моногамни, особено когато партньорът им не е наоколо, за да следи поведението им. Според астролозите, има три зодиакални знака, които е по-вероятно да изневерят след като животът влезе в нормален ритъм.

Ако някога сте се чудили кое прави човек по-склонен към изневяра, погледнете към рождената му дата. Според астролога Кларис Монахан, има хора, които постоянно трябва да бъдат наблюдавани, за да не кривнат в грешната посока.

Близнаци

Близнаците имат лоша репутация, заради това че са един от най-измамните знаци, но истината е че те просто много лесно се отегчават, когато става дума за взаимоотношения. Тъй като това е двоен знак, той често проявява две напълно различни личности за кратко време. Докато се смее с вас, изведнъж може да се обиди от някоя дума и повече да не ви проговори.

двойка, кавга

Астролозите казват, че Близнаците често се управляват от Венера, което означава, че любовта и сексуалното им желание ще бъдат постоянно в ума им. Този знак не обича да стои затворен и лесно се изнервя, когато прекарва твърде много време с един човек. Затова, когато приключи извънредното положение, той може да потърси разнообразие другаде. Внимавайте с шарещите очи на Близнака.

Рак

През този и следващия месец Раците ще чувстват носталгия по отминали връзки и това сериозно ще повлияе на емоционалното им състояние. Въпреки че обичат да стоят вкъщи с партньора си и да са далеч от шумотевицата на тълпата, пандемията може да накара представителите на този знак да се чувстват неуравновесени и претоварени.

секс, двойка

И тъй като Раците често крият емоциите си, за да не затормозяват половинката си, те могат да потърсят утеха другаде. Затова е добре да внимавате в картинката и да говорите с партньора си, ако усетите промяна в държанието му.

Стрелец

Стрелецът е най-приключенския знак в зодиака и има известна репутация, че се заглежда по новите и лъскавите неща. Той също така обича пътуванията и рядко се задържа на едно място. Отдалечаването от дома е чудесна предпоставка за изневяра, а представителите на този знак понякога оправдават действието си с еднообразие във връзката.

двойка, наздравица

Това, което наистина изнервя Стрелеца, е скуката. Именно затова карантината и затварянето на търговските обекти за дълго време е било като истинско мъчение за него. В момента той чувства свобода, а това го кара да е по-податлив и към изневяра.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *