Според зодията: Любим предмет в училище

Eто кое се отдава на зодиакалните знаци в училище и кой учебен предмет най-много харесват те.

Овен – Математика

Те са фокусирани, умни, обичат да си служат с логиката и да решават задачи. Математиката им върви, добри са в изчисленията.

Телец – Изобразително изкуство

Телците са много креативни, обичат да творят и да са сред предмети на изкуството. Рисуването им помага да разгърнат потенциала си и се радват на картините.

Близнаци – Музика

Тези зодии са нежни, мили, обожават да слушат музика. Затова часовете по музика са им любими. Те са добри събеседници, често комуникират чрез песни.

Рак – История

Благодарни са за жертвите, които са правили предците им, гордеят се със славни събития. Любопитно им е да четат за стари събития, историята е любим предмет за тях.

Лъв – Литература

Те обичат драмата, любовните и криминални истории, вживяват се в тях. Часовете по литература са им интересни, четат с удоволствие и разсъждават над историите. Често се записват и в театралната школа на училището.

Дева – Физика

Много интелигентни, наблюдателни, вървят им точните науки. Девите харесват физиката, защото там всичко може да бъде обяснено със закони и формули.

Везни – Чужд език

Сред най-социалните, общителни и разумни зодии са. Обичат да пътуват, да се запознават с чужденци, да общуват с хора от различни култури, затова се посвещават на езиците.

Скорпион – Психология/Философия

Много страстни натури, копнеят за отговори, за разрешаване на мистериите. Интересни са им емоциите, чувствата, разбиранията на другите хора, проучват това чрез психологията. Обожават да разсъждават над мисли на философи.

Стрелец – География

Те са най-запалените пътешественици в зодиака, затова географията им е насърце. Обичат да проучват нови места, да разбират повече информация за държавите и градовете по света, да черпят идеи за пътувания.

Козирог – Информатика

Дисциплинирани, последователни, много умни – това са все качества, които ги правят страхотни програмисти. Информатиката им върви, а и те не пропускат часове в училище, което е много важно, за да успеят в тази сфера.

Водолей – Физкултура

Водолеите кипят от енергия и искат постоянно да са активни. Искат да имат тонус, а и обожават да се състезават със съучениците си. Физическото им е любимият час.

Риби – Химия

Харесват и предметите, свъразни с изкуство, но химията много ги привлича, тъй като е като магия. Интересно им е да правят опити, да научават различни съединения, да използват интуицията си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *