Топ теми

Според зодията: Място за предлагане на брак

Предложението за брак е един от най-вълнуващите моменти за всяка двойка. Някои предпочитат да се случи на публично място и да има еуфория, а други – искат да е интимен момент и да е много красиво. Ето къде да се сгодят зодиите, според проучване на PsychicWorld.com. 

Овен – Във въздуха

Те са приключенци, обичат адреналина и той трябва да съпровожда и предложението за брак. Би им харесало да получат предложение преди скачане с паращут, при летене с балон или просто в самолета, отивайки на почивка.

Телец – На семейно събиране

Телците са традиционалисти, държат много на семейните ценности и роднините. Ще ги трогнете, ако им предложите брак на семейно събиране с вашите или техните роднини. Те държат най-много на близките и искат да са там.

Близнаци – На плаж

Тези зодии обичат вниманието, диви и щури са – ще се зарадват на предложение по време на лятната почивка. Но жените Близнаци ще предпочитат да е на частен плаж – да няма много хора около тях.

Рак – В дървена колиба

Те държат най-много на партньора си, живеят, за да обичат. За тях това е момент, за който най-много са мечтали и искат любов от приказките. Ще е най-романтично да им предложите в дървена колиба в гората, ще се почувстват като в старите филми или в любовните романи.

Лъв – В ресторант

Лъвовете са огнени, страстни зодии, които не се славят със скромността си и обичат да бъдат забелязвани. Трябва им бляскаво предложение – така няма да могат да устоят. Предложение в луксозен рестарнт ще ги трогне, ще е романтично за тях, особено когато хората отстрани пляскат.

Дева – Вкъщи

Тези зодии са домошари, много трудолюбиви, обичат уюта вкъщи, тъй като сами са подредили всичко там и са се погрижили интериорът да е перфектен. Там са в свои води, чувстват се най-комфортно и ще са само с партньора – без да станат център на внимание.

Везни – В Париж

Те са управлявани от планетата на красотата, романтиката и любовта. Заслужават предложение на много романтично място, искат всичко да е вълшебно. За тях Париж не е клиширано място за предложение – напротив, много ще ви развълнува, ще получат своя приказен момент.

Скорпион – На ваканция

Скорпионите много обичат да ходят на почивка с партньора – така имат повече време един за друг, споделят си повече, посещават нови места, активни са, научават нещо ново и се сближават. Най-хубаво ще им е, ако им предложите по време на ваканция – така показвате, че ги познавате и сте отдадени на тях.

Стрелец – При гмуркане

Те са най-големите приключенци на зодиака и трябва да забравите скучните и еднообразни предложения. Обожават да пътуват, да опитват екстремни спортове, да се забавляват – ще са на седмото небе да им предложите при гмуркане или катерене на скали, например.

Козирог – В замък

Големи традиционалисти и много морални. Държат на семейството, на обичаите и старите порядки. Перфекционисти са и ще искат предложението да се случи на красиво място – някой замък, дворец, който е с чудесна архитектура и пази духа на едно време.

Водолей – В градина/парк

Тези зодиакални знаци много обичат природата и красивите гледки. Чувстват се щастливи, докато се разхождат в градини и паркове с много цветя, дървета, езерца и т.н., тъй като са романтици, дори да го крият. За тях идеалното предложение ще е именно на такова място – много красиво, но не прекалено натруфено.

Риби – На лодка/кораб

Ясно е, че тези зодии обожават водните пространства – морета, океани, рекички, поточета, езерца. Чувстват се прекрасно на такива места, а и Рибите са големи романтици – дават всичко за партньора и обожават милите жестове. Ако им предолжите по време на разходка с лодка, ще са като в приказка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *