Според любимия ви сос: По какво момче си падате

С какво най-често поръсвате пицата, пилешките хапки или пържените картофки? Оказва се, че предпочитаният от момичетата сос издава по какви момчета си падат те. Ето и някои от предложенията на американския “Cosmopolitan”.

Барбекю

Ако обичате барбекю сос, значи харесвате момчета, които знаят как да се държат като джентълмени. Тези момчета, които ви говорят мило и уважително, не ви обиждат, наричат ви със сладки имена, правят ви много комплименти. За съжаление, най-вероятно се държат толкова мило и с още 5 момичета, постоянно пишат и на тях, и им казват същото, каквото на вас.

Чеснов

Падате си по момчета, които обичат лукса, не пестят пари, опитват всякакви удоволствия и се отдават на момента. Но невинаги може да разчитате на тях – харчат без мярка, не се съобразяват с финансовото си състояние, както и с това на другите. 

Сладко-кисел

Неговите приятели не знаят нищо за вас и връзката ви – нито, че често излизате и си пишете, нито, че ще ходите на концерт, нито, че търсите апартамент заедно. Потаен е. Близките му или не знаят, че изобщо съществувате, или не подозират, че връзката ви е толкова сериозна. Той се отнася добре с вас, но пък ви крие от другите. Това е странно.

Кетчуп

Типичните момчета. Тези, които имат самочувствие, искат да изглеждат така, сякаш имат много опит с жените, и смятат, че са страхотни в леглото. Но всъщност, дори не знаят какво правят и често ви оставят незадоволени и объркани. Много е вероятно да търсят само секс, не истинска връзка.

Къри/Лютив

Харесвате сърдитковци и мамини синчета, ако си падате по лютивите сосове. Това момче ще ви се сърди, ако не отговорите на последното му съобщение, дори то да се състои само от думата “Ок” или емотикон. Иска всичко да става по неговия начин и се засяга от дребни неща. Може да поства в социалната мрежа статуси и песни за споровете ви.

Горчица

Имате си работа с играч. Той ще си пише с бившата, ще коментира снимките ѝ и ще опита да докаже, че това е по ваша вина. Няма да зачита чувствата ви и ще намира оправдание за всяко свое лошо действие. Но в същото време, ще ви купува цветя и подаръци, за да се реваншира и защото обича да ви изненадва. Ще сте много объркани от поведението му.

Майонеза и кетчуп

Падате си по много сладко момче, което знае как да ви помогне и ви изслушва. Той е вашият най-добър приятел, грижи се за вас като роднина, учи ви, предлага подкрепа. Чувствате се комфортно с него. Лошото е, че е много мил и грижовен към всички и други момичета също мислят, че може да имат шанс с него. Самият той изглежда леко объркан и не поема инициатива.

Майонеза

Ако най-много обичате майонезата, вие харесвате момчета, които нямат предразсъдъци и не обичат да лепват етикети на хората. Приемат ви такава, каквато сте. Но тези момчета са мързеливи и не полагат много усилия, за да върви връзката. Повечето пъти вие им пишете първа, задавате тема и организирате срещата.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *