Спортната гордост на Перник Евладия Славчева празнува рожден ден

Една от легендарните спортистки на Перник празнува рожден ден. Евладия Славчева навърши 69 години. Специален поздрав тя получи от кмета на Перник Станислав Владимиров.
„Уважаема госпожо Славчева! Имам удоволствието да Ви изкажа огромното си уважение в този щастлив ден за Вас – Вашия рожден ден. Няма как да не върна лентата на спомените, за да се почувствам още по-горд перничанин с неоценимите заслуги, които имате за славата на баскетбола не само в нашия град, но и в България. Вашето име бе легенда в „златните години“ на „Миньор“. Оставихте дълбока диря и в европейските клубни турнири. Прославихте родния Перник както с жълто-черната фланелка на любимия си клуб, така и с националния трикольор на гърдите. Ако на младите спортисти днес трябва да им се посочи пример за подражание – това безспорно сте Вие.
В деня на Вашия личен празник  пожелавам звездата на спортната Ви слава да продължи още дълги години да огрява небосклона на пернишкия спорт. Бъдете здрава, все така целеустремена и горда с обичта на перничани! Честит празник!”, написа Станислав Владимиров.


          КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *