Спортните клубове в Благоевград с безплатни занимания за учениците през априлската ваканция

Община Благоевград и спортните клубове на територията на града организират безплатни занимания по различни видове спорт за учениците през априлската ваканция, която започва от 30 март  и продължава до 7 април 2019 година /включително/.

     Всеки ден, в рамките на една седмица /30.03-07.04/  по утвърден график, децата ще могат да упражняват любимите си спортни занимания, както и да открият нови такива.

   Тренировките по баскетбол ще се провеждат в спортния салон на IV ОУ „Димчо Дебелянов“ и в Спортен комплекс „Пирин“, а парк „Ловен дом“ посреща леката атлетика и ориентирането. В Спортен комплекс „Пирин“ ще се провеждат още заниманията по хандбал, лека атлетика, футбол за деца. Тренировките по естетическа гимназия ще бъдат в сградата на бившия Младежки дом. Във физкултурния салон на III ОУ „Димитър Талев“ ще се провеждат заниманията по художествена гимнастика, в залата на  фитнес „Голдън джъм“- канадска борба, бокс в салона на V СУ „Георги Измирлиев“. Плувен комплекс „Пирин“ ще посреща плувните млади надежди и в зала „Скаптопара“ децата ще имат възможност да тренират баскетбол.

  Учениците от всички училища на територията на община Благоевград  ще могат напълно безплатно да посещават спортните занимания, към които имат интерес, подсигурени са лицензирани треньори.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *