HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Спрягат Коко Динев и 3-ма сандански бизнесмени за кандидати да наемат “Езерото” в парка за 10 г.

На концесия за срок от 10 години ще се отдаде най-атрактивният имот в Сандански – „Езерото”. Предложението на кмета Кирил Котев получи вчера “зелена светлина” на председателски съвет. Цената за отдаване, критериите и условията за бъдещата концесия ще бъдат обсъдени и приети по време на заседението на Общинския съвет в края на месец юли.

Обект “Езерото” е в парковата зона на Сандански и е сред най-апетитните общински имоти. Освен езерото с площ от 10 декара той включва и малката постройка на два етажа и прилежащите зелени площи. От пет години обектът не функционира като търговски обект. Апетити да наемат имота имат млади санданчани с цел развиване на търговска дейност и атракциони.

Преди години настоящият общински съветник Евгени Панайотов настояваше да бъде отпочната процедура за изграждане на аквапарк в Сандански, но неговото предложение не бе прието.

Сред коментираните кандидат-наематели на езерото се спрягат Коко Динев и санданските бизнесмени Стефан Илиев, Стоян Иванов и Иван Костадинов.

ЛИДИЯ МАНЕВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *