Спуканите чинии носят нещастие в дома

Домът е проекция на душата и тялото на човека. Всичко, което се намира в дома ви, е свързано по някакъв странен начин с вашето подсъзнание, с желанията ви и дори с бъдещето ви.
Не всяка вещ може да ви донесе полза. Ако имате малко свободно време, направете кратка инвентаризация на предметите, които сте събрали в дома си, съветват от Ретро.бг.Счупените и пукнатите чаши и чинии обикновено се държат в шкафовете, докато не се превърнат в парчета.

Повечето домакини слагат красивите чинии в секцията, а пукнатите използват всеки ден. Не е чудно, че при такова отношение към самите себе си проблемите в личния живот и в работата ще валят един след друг. Пукнатините върху съдовете са пукнатини и в съдбата ви. Чиниите символизират семейството и богатството. Когато се храним в пукнати чинии, подсъзнателно се настройваме на вълна неприятности и неуспехи.

Ако имате в дома си виещи се растения, веднага ги изхвърлете или ги изнесете на балкона, тъй като те привличат болести и лош късмет, когато са в помещението. Не украсявайте жилището си със суха тръстика, защото това носи нещастие. Украсете го със сухи цветя, които подобряват енергетиката на дома и предпазват от болести и лошо настроение.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *