Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

Срещайте се с новото гадже само веднъж седмично

Новите връзки са забавни, вълнуващи, карат ви да летите от щастие. Все още има тръпка, мистерия, чувствате пеперуди в стомаха. Чудите се как ще се развият нещата, ще потръгне ли добре всичко, с какви още мили и романтични жестове ще ви изненадва партньора. А и вероятно още не може да се наситите на прегръдките и целувките.

Затова и искате постоянно да прекарвате времето си с новия човек, да има все повече романтични срещи. Специалистите обаче съветват да не бързате да изоставяте хобитата си, ученето, работата, интересите и срещите с приятелите заради новото гадже.

Според Дженифър Силвършайн, терапевт по връзки, трябва да се виждате с новия любим веднъж седмично.

“Хората обикновено се гмуркат веднага във връзките и започват рано да губят себе си”, коментира тя пред американския “Cosmopolitan”.

Експертът обяснява, че така хората бързо започват да променят плановете си заради новата тръпка, да не си спазват уговорките с други любими и близки хора и така да изоставят приятели и семейство, и да се отдалечават от тях.

Потапят се в любовта и живеят в своята приказка, докато не осъзнаят, че са се изолирали от света, което не е препоръчително, когато връзката е още нова и не се знае дали ще е стабилна и продължителна.

Затова Дженифър смята, че трябва да се придържате към рутината и ежедневнието си, когато се срещате отскоро с нов човек. Ако се срещате само веднъж седмично, няма да приемете толкова зле, ако нещата не се получат и се разделите, защото няма да сте се сближили толкова.

А и така ще имате време да разсъждавате върху връзката, да се виждате с приятели и роднини и ще поддържате тръпката и мистерията във връзката.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *