Среща на треньора на „Спартак” /Варна/ Р. Добрев и скаута на „Лудогорец” Я. Папарков в Гоце Делчев показа, че старото приятелство ръжда не хваща

Среща между стари приятели и пример за връзките между отделните спортове показаха в Гоце Делчев треньорът на „Спартак“ (Варна) Росен Добрев и настоящия скаут на „Лудогорец“ Яков Папарков. Двамата доказаха, че старото приятелство ръжда не хваща, и се срещнаха при гостуването на варненци в южния град. Доскорошният асистент при настоящите футболни шампиони дори отложи с няколко часа отпътуването си от родното място, за да отдели нужното внимание на своя гост. Двамата обсъдиха различни теми, като не бе подминат и мачът между неврокопчани и тима от морската столица, който според Яков Папарков е бил истински сблъсък между силни съперници. Той показа доста задълбочени познания върху хандбала, като призна, че е неговата втора голяма спортна любов след футбола.

„Домакинът“ на срещата не скри и задоволството си от трудния, но сладък успех на „Пирин“, което нито за миг не развали чисто приятелската атмосфера на разговора му с Росен Добрев. Яков Папарков пък получи двойна покана да наблюдава на живо хандбал едновременно от тимовете на неврокопчани и „Спартак“ в удобно за него време, веднага след падането на ограниченията заради Covid-19. Така може да върне „визитата“ във Варна, но и да отмори в „Неврокоп Арена“ с мачовете на „Пирин“. Той обеща, че ще подкрепи и двата тима, като не скри надеждата си до мачовете с Шумен карантината да е вече спомен и да бъде на трибуните, за да даде подкрепа в мачовете на годината и за двата тима.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *