Среща с по-висока от нея жена в гръцки курорт развесели благоевградската моделка Алекс Петканова

„Рядко срещам по-висока жена от мен, но когато това ми се случи, си е като малък празник. Срещата с това момиче ме направи истински щастлива”, това е написала на страницата си в социалната мрежа красивата моделка от Благоевград Александра Богданска-Петканова /сн. 1/.

Високият ръст на бившата „Мис Национален отбор по баскетбол” винаги е привличал вниманието и любопитството на многобройните й почитатели. В едно от интервютата си Алекс споделя следното: „Не мога да остана незабелязана, когато вляза в стая, защото всички поглеждат нагоре и казват: „Леле, ти защо си толкова висока?! Висока съм, защото съм модел. Спри да ме питаш! Освен модел съм водещ и имам голям брой последователи в социалните медии. Модата е най-голямата ми страст. Обичам да съм пред камерата, мисля, че и тя ме обича. Много съм фотогенична, нали?”.

Без да се качва на токчета, Алекс е висока 184 сантиметра /сн. 2/, което безспорно комплексира много от мъжете около нея. Тя обаче е използвала по най-добър начин ръстовите си данни, за да направи кариера в модната индустрия. В момента Александра качва снимки от тузарски гръцки курорт, на който тя добавя поне още една звезда /сн. 3/.

СТОЯН КОСТОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *