Срещу хората на Херо орлетата яхват емоциите от обрата в сблъсъка с чуковете, наставникът У. Фийни към играчите: „Наслаждавайте се“

Срещу хората на Херо в турнирния двубой с „Берое“ днес в 17.30 ч. орлетата яхват емоциите от обрата в петъчния сблъсък с пернишките чукове. Затова ги призова техният наставник Уорън Фийни с горещата препоръка да се наслаждават на терена при отдалата им се възможност да си сверят часовника със съперник от родния елит, където им се иска да се озоват догодина. Феновете пък трябва да помислят за нов възглас, различен от познатия „Купата в зелено“, предвид факта, че в същата окраска е основният екип на заралии.

„Очаква ни много труден мач. „Берое“ е в топ 3 на футбола в България. Уважаваме този съперник, както всички останали. Те са много бърз и добре подготвен отбор, но и ние сме уверени в нашите възможности. Мачът е у дома, което означава, че ще имаме допълнителна подкрепа. Победата срещу “Миньор“ ни донесе фантастични емоции в края, но с моя помощник казахме на футболистите, че това вече е минало. Надявам се да се представим на ниво срещу „Берое“. Момчетата нямат нужда от специална мотивация, защото фактът, че се изправяме срещу отбор от по-горната група, е достатъчен да ги мотивира. Имаме нашия си план за мача и ще го приложим. Хубаво е, че при нас няма да има такова голямо напрежение. Играчите ни трябва да се наслаждават, както и нашите привърженици. Надеждите ни са свързани с постигането на положителен резултат. В съблекалнята настроението е отлично, нямаме кадрови проблеми и очакваме срещата с нетърпение”, коментира предводителят на пиринци.

Съдийската комисия определи като рисков единствено двубоя на стадион „Христо Ботев“ и само на него прати  един от водещите ни съдии Николай Йорданов. Останалите му колеги в челото на ранглистата имат почивен ден. Скромното присъствие на арбитрите от Пиринско в 1/16-финалите се ограничи до лайсмена Николай Попниколов, който ще асистира на перничанина Димитър Димитров в Червен бряг, където местният „Партизан“ посреща „Левски“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *