HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Стара руска отвара прави щитовидната жлеза чисто нова! Отслабва се магически!

Тази рецепта е много популярна в Русия, и се използва предимно за лечение на щитовидната жлеза

Лечение на щитовидната с природни средства е много популярно напоследък. Тази рецепта се разпространи с космическа скорост из руските здравословни форуми и социални мрежи, подкрепена от положителните отзиви на жени, които вече са я пробвали, и са останали доволни от резултатите. Превеждаме за вас статията от руския сайт zdorovieinfo.ru, цитира  lekuva.net

Загубата на тегло е изключително труден и дълъг процес. Така че, ако имате нужда да отслабнете, то вие сте попаднали на правилната статия. Днес ще ви покажем как да си направите сами най-мощната напитка, която ще ви помогне да подобрите работата на щитовидната жлеза и да изгорите излишните килограми много по-бързо. Тази невероятна домашна напитка за превенция и лечение на щитовидната жлеза се препоръчва дори от експертите. Тя е много проста и е лесно да се направи. Необходимите продукти са достъпни и не е проблем да си ги набавите, особено сега, през този сезон, както и през месеците, които предстоят. Единственото, което се иска от вас е да следвате инструкциите:

Вие се нуждаете от следните съставки:

40 млади зелени орехи
Един буркан хубав мед
Друг стъклен буркан, в който да сместите орехите и меда.

Начин на употреба:

Ето какво трябва да направите: първо е необходимо да измиете младите зелени орехи, които е добре да са цели, а не да ползвате зелените кори на орехите, така както е упоменато в някои други рецепти. Направете няколко прореза с нож или с дебела игла в орехите. Хубаво е да имате под ръка латексови ръкавици, когато пробивате орехите, за да не си изцапате ръцете.След това ги поставете в празния буркан и ги залейте с меда.

Трябва да оставете буркана с орехите и меда за 40 дни. След 40 дни образувалата се течност се прецежда и се слага в стъклена бутилка.

Как да използвате това природно лекарство за лечение на щитовидната жлеза и трайно отслабване?

Трябва да се пие от тази смес сутрин на гладно по една малка чаша или 0,05 децилитра.

Забележка: Ако все още имате проблеми с щитовидната жлеза, трябва да повторите това лечение, както и да да посетете вашия лекар. Вие също така трябва да знаете, че е добре да увеличите приема на йод, за да активирате функцията на щитовидната жлеза. Добре е да знаете, че
щитовидната жлеза се нуждае от най-малко 200 микрограма йод.

Ние наистина се надяваме тази статия да е била полезна за вас. Не забравяйте да я споделите в социалните мрежи, за да може вашите приятели и близки също да се възползват от ползите на тази чудна напитка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *