HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Стартира приемът на документи за настаняване в студентските общежития на ЮЗУ

Започна приемът на документи за настаняване в студентските общежития на ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград. До 9 юни документи за студентско общежитие подават чуждестранни студенти 2-5 курс и български студенти, кандидатстващи по право.

По право кандидатстват студенти с ТЕЛК над 71%, без един родител, без двама родители, студенти, отглеждани до пълнолетието си в домове за деца, лишени от родителска грижа, несемейни студенти – членове на многодетни семейства, ако някой от братята или сестрите е докторант, специализант, студент или ученик, които се обучават държавна поръчка, студентски семейства, докторанти.

От 12-и до 30-и юни документи за студентско общежитие на общо основание могат да подават студенти 2-5 курс и магистри, които се обучават държавна поръчка, при успех не по-нисък от 4.00 и доход 500 лева на член от семейството. Програмата за попълване на заявления в сайта на университета е достъпна от 22.05.2017 г.

Студенти първи курс 2017/2018 година ще подават документи за студентско общежитие след първо класиране за прием в ЮЗУ „Неофит Рилски“.

Право за настаняване в студентско общежитие имат студенти, докторанти и специализанти в редовна форма на обучение, на които не е налагано наказание “отстраняване от общежитие” и които са с установени жилищни нужди в населеното място, където се обучават.

Подробна информация можете да намерите на сайта на университета www.swu.bg.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *