СТАРТ НА СЕЗОНА! Звездно парти в клуб “Елизиум” пали нощта над Благоевград

Клубът, който се превърна в твоето място, партитата, които промениха смисъла на нощите от седмицата, музиката, която те зарежда за дни напред, хората наоколо, които са твоята кръвна група, цялата тази емоция се обединява в една локация – клуб “Елизиум”.
Защото атмосферата, обстановката, мястото имат значение. Защото този клуб предразполага за доброто ти настроение, стилната ти визия, различното преживяване.
Този петък клуб “Елизиум” отваря врати след лятна зареждаща почивка, която вдъхна на екипа му нови идеи за неустоими партита и събития. Както на самото откриване на 8 септември, заведението ще започне линия с клубни концерти на живо, които ще ви срещнат лице в лице с най-добрите и най-екстравагантните изпълнители. Ще бъдете въвлечени в случващото се тук и сега. Живата сцена е преживяване от друг тип, неповторимо, вълнуващо. Вие готови ли сте” За бляскавото откриване ще допринесат изцяло финалистът в “Гласът на България” Васко Чергов и невероятната Валентина. Зад пулта ще е DJ MR. K.
В събота зарядът и инерцията няма да се забавят ни най-малко – Лили Стефанова, вокал, и DJ Gorro ще превърнат вечерта в зрещищно събитие. Силен старт ще даде клуб “Елизиум” на сезон есен-зима 2017/18. Заявката за неповторими партита е само началото на нощното забавление за клиентите, които винаги биват поставяни на първо място и към които има специално и лично отношение. Станете част от звездното парти!

 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *