Старшията на “Банско” Д. Крушовски изненада дъщеря си и съпругата си с почивка в Македония

Старши треньорът на “Банско” Димитър Крушовски използва почивката в графика на Трета лига, за да се посвети за пореден път на двете дами на своето сърце. Специалистът направи изненада на дъщеря си Ивана и съпругата си Ели, след като неочаквано ги заведе в Македония.
Наставникът на козлите бе запазил в пълна тайна пътуването и при пълна конспирация бе провел предварителната подготовка по резервиране на хотел и маршрута за пътуването, при което те смениха любимата си Гърция със западната ни съседка. В “базов лагер” на импровизираната група се превърна град Струмица, а времето бе оползотворено за разглеждане на забележителностите в района.
Съвсем резонно, най-радостна бе наследницата на фамилия Крушовски, която за първи път бе на запад от Станке Лисичково и попиваше всяка информация и релаксираше заедно с родителите си след напрегнатите първи седмици на учебната година и съпътстващите този период входни нива.
“Екскурзоводът” се бе погрижил и за това програмата да бъде пълна, като освен със стари приятели от времето, когато бе футболист, и местните забележителности, посвети достатъчно време и на българските светини, сред които и Самуиловата крепост.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *