HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Старшията на “Беласица” напусна, разочарован от зациклянето на НСБ “Цар Самуил”

Николай Димитров вече не е треньор на ОФК “Беласица”, след като в петък вечерта официализира намерението си да напусне клуба. Наставникът реши да затвори цикъла и съобщи пред подопечните си футболисти решението да си тръгне след края на последната тренировка преди лятната ваканция.
“Исках първо да го научат футболистите. Сред мотивите ми за напускане е нарушената комуникация напоследък. Сезонът приключи, а никой не ме потърси за нищо. Неколцина от основните състезатели са обект на сериозен интерес от други клубове и най-вероятно ще напуснат. Освен това до мен достигнаха сигнали, че са възобновени контактите с предшественика ми Ангел Славков. Няма развитие около казуса НСБ “Цар Самуил”, даже нещата още повече зациклиха, а на практика аз и футболистите имахме уверениието, че не е далеч денят, в който ще се завърнем в дома на “Беласица”. На този етап няма яснота около бъдещето на отбора, пък аз не искам да се задоволяваме само със стремежа да не изпаднем. Тръгвам си сега, но ако ситуацията претърпи промяна в положителен смисъл, ако видя желание нещата да се случват, можем отново да работим заедно”, остави вратичката открехната към обратния път Джаич от Кавракирово.
Малко повече от 10 месеца продължи ангажиментът между двукратния шампион с “Литекс” и родния му клуб от Петрич. В рамките на целия състезателен сезон 2016/17 под негово ръководство комитите изиграха 34 двубоя, в които записаха 16 победи, 11 равенства и 7 загуби. В края на първенството в Трета лига бяло-червените финишираха на 5-то място, каквато беше и целта, афиширана през август от ръководството на клуба. През същия период “Бела” стигна до прага на решителните битки от турнира за купата на АФЛ и отпадна рано от надпреварата за купата на България.
Очаква се назначението на нов старшия да стане факт до броени дни, а той от своя страна да обяви датата за първа лятна сбирка на мъжкия тим на “Беласица”.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *