Стефан Данаилов: Малко ме е страх от инициативния комитет на Мая Манолова

След претърпяната тежка операция за смяна на тазобедрената става, Стефан Данаилов ще е още тази вечер на сцената във Варна.

Бях малко замаян като взех решението да се върна на сцената, тези прекрасни доктори малко ме ошашавиха. Така че ще играя още тази вечер.Боли, ще ме боли дълго време време, не клякай, не сядай. То голям кокал се счупи. голямо нещо. Помня как се протегнах да си взема лекарствата и след това ми заиграха краката и вместо да вървя, те спряха, каза в интервю за Би Ти Ви големият актьор.

Реших. че ще играя тази вечер и следващата, ще играя и в Русе и после отивам пак малко при чичо доктор. В болницата, в която лежах, с такава любов са ме гледали хората, та чак не ми се тръгваше. Лекарите не бяха съгласни да играя и аз съм се подписал, че поемам цялата отговорност. Луда глава ли съм, не знам, но адреналинът ми действа и помага. Усетя ли публиката, забравям и болка и всичко. Наблюдавам процесите много внимателно, каза Данаилов по повод на местните избори. Тук в София ситуацията е сложна. Състезават се две хубави жени, умни и различно изморени. Фандъкова изглежда уморена, рутината си казва думата.

Харесвам я, но винаги съм гласувал против нея, ясно защо. Навремето на Мая Манолова аз й казах, че не става за президент. Но я смятам за най-удачното ни предложение за кмет на София.

Но има един проблем. Аз се плаша от екзалтирани жени. При предишните избори Елена Йончева прекали с остротата и негативизма. И Корнелия Нинова прекали. Плаша се малко от инициативния комитет на Манолова. Кресливи са. Те са млади хора, които са много остри и напрягащи, а тя е склонна да поеме това, да не вземе да оглави това викане, каза още Данаилов.

Аз трябваше да вляза в този инициативен комитет, но не са ме канили и няма да вляза, каза още Данаилов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *