Стоичков вади рефер от нафталина за визитата на „Пирин“ срещу авиаторите

Новият председател на Съдийската комисия на БФС Костадин Стоичков извади рефер от нафталина за визитата на „Пирин“ срещу авиаторите от ЦСКА 1948. Отборите извежда тази вечер в 19.00 ч. на националния стадион „Васил Левски“ софиянецът Иво Андреев. От началото на настоящата кампания този арбитър получава само по един наряд на месец в професионалния футбол, днешният е едва четвъртият след спорадичните му изяви през август, септември и октомври. Дотук не се е засичал с нито един от съперниците в червено и зелено-бяло, които откриват кръга във Втора лига два дни по-рано от заложеното в програмата, за да се избегне рискът от нарушаване целостта на тревното покритие за предстоящите мачове на представителната селекция на България в контролата с Парагвай и европейската квалификация с Чехия съответно на 14 и 17 ноември.

Благоевградско присъствие в столицата има и в неделя в квартал „Надежда”, където претендентът за промоция „Локомотив“ посреща „Кариана“. Асистенти на главния съдия Васимир Ел-Хатиб са Николай Попниколов по тъча и Благой Манов край страничната линия като четвърти.

След силната междинка в началото на седмицата за реферите от Пиринско се задава празен уикенд в елита. Изключенията са Костадин Тановчев, който е лайсмен на двубоя между аутсайдера „Витоша“ и лидера „Лудогорец“, и Георги Иванов, резерва в срещата на „Етър“ с „Черно море“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *