Столчета за кола – как да сме сигурни, че сме избрали правилните?

Много неща могат да ни зарадват, но малко ни правят истински щастливи. Събитие, което бележи живота на един човек е именно даването на друг живот. За всяко семейство появата на нов член е огромна радост, която носи и много промени.

Тази новина кара времето да спре. Родителите започват да чакат все по-нетърпеливи появата на своята рожба. През този период е най-добре да започнат да гласят нещата, които ще са нужни на тях и на детето занапред.

Те са изправени пред много задачи, важни от които са закупуването на неща от първа необходимост за отглеждането на детенцето. Трябва да се подсигурят лесно достъпни такива като дрешки, биберони, пеленки и козметика, но има и такива като леглото, количката и столчето за кола, които изискват повече внимание. Разнообразни столчета за кола може да разгледате тук .

В наши дни на пазара има широк асортимент от предложения, което ни затруднява. При търсенето на последните три изброени трябва да се отправят конкретни изисквания, за да сме сигурни, че изборът ни е правилен.

Хубаво е да се съобразим с функциите и възможностите на продукта, но най-вече с неговата практичност. Детската количка и столчето са по-трайни във времето и също така са верни помощници в отглеждането на детето.

С тяхна помощ не само може да вземете детето си навсякъде с вас, но и да го правите съпричастно към някоя ваша дейност. Можете да сте спокойни, че сте оставили детето си на безопасно място, докато вършите домакинските задължения, а то да ви гледа и да е щастливо.

Именно заради многото си приложения детските столчета са широко разпространен продукт и родителите не премислят дълго дали имат нужда от тях.

За да сте напълно сигурни, че инвестицията, която правите си заслужава, си поставете следните критерии:

  • Запознайте се с точните параметри на колата ви и с тези на столчето, за да сте сигурни, че всичко ще съвпадне. Добре е да се избере по-малко столче, заради евентуална смяна на автомобила.
  • Обърнете внимание на възможностите за прикрепване на столчето към автомобила. Ориентирайте се към такова столче, което може да се монтира по двата стандартни начина – със системата IsoFix и с автомобилен колан.
  • Обърнете внимание на функциите му. По-практично е да бъде в комплект, който се образува в детска количка.
  • Добре е да се уверите, че отговаря на текущите стандарти за безопасност. Някои деца са по-палави, а сигурността е най-важна, когато ги слагате в столчето.
  • Трябва да се отбележат ясно предимствата и недостатъците на столчето.
  • Столчетата могат да са различни спрямо възрастта на детето. Трябва да прецените ориентировъчно до кога искате да слагате детето си в него и дали бихте го сменили след време с друго.
  • Заложете на доказана на пазара марка, която има много положителни отзиви.
  • За да сте сигурни, че това е вашето столче е много важно да обърнете внимание на начина на почистване. Изберете модел с такава материя, която се чисти лесно. Все пак децата често хапват там или пък стъпват с крачета.

Има безброй варианти при избора на столче. За цвят, модел, функции и какво ли още не. Това, което трябва да е водещ фактор е именно практичността му и сигурността, която носи на детето и на родителите му.

За да сте сигурни, че сте взели правилното решение със закупуването на определен модел, проверете какви отговори дава на изброените по-горе критерии. Те са гаранция за практичност, удобство и качество.

Осигурете си верен помощник в лицето на детското столче с помощта на КИДСО БГ. Техните предложения отговарят на всички изисквания и стандарти. В онлайн магазина можете да намерите, както столчета за кола, така и столчета за хранене  .

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *