HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

„Стомана Индъстри“ с нов директор

Най-голямото предприятие в Перник „Стомана Индъстри“ е с нов директор. Поста зае Александър Александров.

Александър Александров работи от 2016 г. като административен директор на стоманодобивното предприятие. Преди “Стомана Индъстри,” той е работил 15 години в “Ойлтанкинг България” АД, като изпълнителен директор и главен мениджър „Бизнес развитие и проекти”, както и мениджър „Бизнес развитие” за Балканите и Черноморския регион.

Бил  е оперативен мениджър на „Юниливър България, има опит като мениджър „Логистика” в „Ериксон Телеком България” ООД”,както и в Българо-американския инвестиционен фонд. Занимавал се е с управление на персонала и както и оперативен мениджмънт.

Завършил е Техническия университет в София. Има придобита квалификация от Оксфорд Принстън в програмата „Основи на търговията с нефтени продукти – технология, пазари и икономика”, както и квалификация в програмата за обучение на висши мениджъри на Change International, Германия.

Досегашният изпълнителен директор на „Стомана Индъстри” Николаос Евангелиу  преминава на нова позиция в „Сиденор груп”, която е част от холдинга „Виохалко”, като ще отговаря за дейностите, свързани с веригата глобални доставки за цялата групировка, включващи снабдяване, логистика, планиране, складове, както и за управлението на проектите базирани на иновационни и технологични платформи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *