Стотици изпълниха площада за празника на Полена, кръшни хора се извиваха до полунощ

Стотици препълниха площада и централната улица за празника на село Полена. Програмата започна с изпълнения на децата от детска градина „Радост“ – филиал Полена, ученици от СУ „Св.св. Кирил и Методий” – село Крупник, МФГ „Изворите”, ЖФГ „Железница“.

В ранните часове на деня щастливи детски усмивки озариха центъра на Полена. На организирано забавно детско шоу с любимеца на всички – бате Бранко, децата прекараха незабравими мигове. Превърнаха се в приказни герои и създадоха своята приказка.

За всички малчугани беше приготвена почерпка с пица и сокчета и детска дискотека.

Вечерта оркестър „Мики груп“ повдигна настроението на празнуващите и се изви кръшно хоро. Гост изпълнителят Кирил Костов поздрави всички приятели от Полена с изпълненията си. А за младите фолкпевицата Мария с балета си и перкусиониста направиха страшен купон.

Кметът на селото Веселин Топузов поздрави всички празнуващи, като благодари на общинското ръководство и на всички жители на Полена за помощта при организиране на скъпия празник.

Големия празник никога не пропуска общинският кмет Апостол Апостолов. С празнуващите в Полена бяха общинският кмет и заместник-кметовете на общината, кметове на населени места.

В края на вечерта празнична заря обагри небето над Полена.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *