HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Стотици рафтъри ще окупират поречието на река Струма през уикенда

Община Симитли се включи в организацията на официалното откриване на рафтинг сезон 2017. Навръх празника Благовещение – 25 март, ще бъде даден старт на шоуто с лодки по река Струма. Всички смелчаци и любители на силните усещания ги очаква зрелищно шоу чрез демонстрационно спускане с рафтове и каяци по река Струма на клубовете „Х-клуб”, „Дефилето” и „Раец”, както и на гостуващите рафтинг клубове от Румъния, Сърбия, Гърция, Македония. За първи път на територията на община Симитли ще се проведе Балкански рафтинг фестивал с участието на 3 сръбски рафтинг клуба, 2 румънски, 1 гръцки и българските клубове, организатори на фестивала.

Купонът край Симитли е гарантиран, тъй като през двата дни ще има куп демонстрационни спускания по бързеите, а вечерите ще се пие бира на фона на балкански песни.

В събота сутринта, след 10.00 часа, всички желаещи да се спуснат с лодки и каяци по Струма са добре дошли на входа на Кресненското дефиле. Веднага след официалното откриване и задължителния инструктаж започват демонстрационните спускания с рафтове по река Струма.

ИВАН ПЕТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *