Стотици се сбогуваха с Дарина и малката й дъщеричка

Близки и роднини се сбогуват днес с брутално убитите 23-годишна Дарина Министерска и 12-месечната й дъщеричка Никол. За последния си път двете бяха облечени в бели рокли като булка и шаферка. Поклонението е в църквата “Свети Николай Чудотворец” в столичния квартал “Надежда”.

Стотици столичани дойдоха пред църквата, за да изпратят т невинните жертви, съобщава Блиц. Припомняме, че 26-годишният Викторио Александров застреля в главата майката на дъщеря си 23-годишната Дарина Министерска след семеен скандал. Мъжът, който застреля и дъщеричката си на 1 годинка по-късно в Горни Богров, е направил неуспешен опит за самоубийство.

След поклонението в храма двете ще бъдат погребани в гробищния парк на “Бакърена фабрика”. 23-годишната Дарина Министерска беше застреляна от бившия си приятел Викторио Александров в жилището им. Двамата са живеели там под наем. Кървавата драма се разигра в понеделник. Викторио ликвидира Дарина и отвлича едогодишната дъщерчка Никол, която по-късно простреля в главата край Долни Богров. Рано на следващата сутрин детето издъхна в “Пирогов”. Двойното убийство идва само шест дни, след като приятели и близки на Дарина на Викторио са отпразнували първия и за съжаление последен рожден ден на детето им.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *