Стражът на „Вихрен” Ст. Кунчев съзерцава залезите над Йонийско море с приятелката си Кристина

Вратарят Стефано Кунчев си почива в южната ни съседка Гърция. Стражът на „Вихрен“ (Сандански) е избрал да разнообрази ежедневието си в крайбрежния град Катаколо. Стефано споделя невероятната гледка към Йонийско море в приятната компания на неговата половинка Кристина Нанова от Сандански. Двамата явно не се притесняват, че в градчето постоянно спират круизни кораби заради близостта му с една от най-големите забележителности в цяла Гърция – Олимпия. Там се намира и уникалният Музей на древногръцките технологии, на който двойката може да обърне специално внимание.

Кунчев явно здраво е хлътнал по Кристина, защото под снимката, която публикува в социалните мрежи, написа, че се чувства късметлия в компанията на своята любима. Фотосите събраха стотици харесвания и поздравителни коментари от приятелите на двамата.

Вратарят и неговият „Вихрен“ започват сезона в Югозападната Трета лига срещу „Марек“. „Гладиаторите“ приемат дупничани на 11 август от 18:00 часа, а Кунчев ще се надява Кристина да го подкрепи от трибуните на стадион „Спартак“.

КРИСТИЯН ТРИФОНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *