HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Странно, но факт! Сашка Васева и Камелия са детски учителки, Джаро води курсове

Две от най-изявените звезди на попфолка имат професионален празник на 24 май. Сашка Васева и Камелия са дипломирани детски учителки. Дупнишката Мадона е завършила педагогика в Югозападния университет, а Камелия в Чипровци. Втората дори е работила като лелка по заместване в детска градина 6 месеца, пише “Телеграф”.

Действащи педагожки са и две от звездите на естрадата – Петя Буюклиева и Венета Рангелова.Певиците дават уроци на млади таланти, а колежката им Румяна Коцева води цяла школа в читалище „Петър Берон“.  Най-много преподаватели се оказва, че има сред актьорите. Михаил Билалов със своя Колега Михаил Милчев провежда за 4-и път курс, който се радва на голяма популярност. Курсистите се избират след кастинг, а след края на уроците получават професионален запис на свой етюд, който влиза в портфолиото им и може да им послужи за бъдещи кастинги.

Синът на големия актьор Николай Бинев – Велизар подхвана курсисти в Киноцентъра Бояна. Той ще води клас от 15 души, в който ще учи курсистите на това що е киноактьорско майсторство.  Албена Михова също има школа по актьорско майсторство. Курсът включва подготовка на представления в театрална група, техники от актьорското майсторство.  Малин Кръстев преподава актьорско майсторство в НАТФИЗ и в школата на Младежкия театър. Една от ученичките му е Радина Боршош, дъщеря на директора на НДК Мирослав Боршош, която бе приета тази година в НАТФИЗ е класа на Стефан Данаилов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *