Страстите се разгарят! Викат полиция заради Иво Кавало, застъпник едва не изяде боя на предизборно събрание

Жител на Бобов дол крещял и е демонстрирал непристойно поведение пред офис на партия в града, а на предизборно събрание в дупнишкото с. Баланово политически опоненти налетели на бой на Иван А., който имал симпатии към друга формация, това се случи в последните няколко дни в региона, където с наближаването на изборите страстите се разгарят.

Тарторът на ромите в Бобов дол Ивайло Тодоров, по-известен в града като Иво Кавало, вдигнал скандал пред офиса на кандидата за кмет в миньорската община. Той го обиждал, наричал го „простак”, питал го какво образование има, за да се кандидатира за кмет. Въпреки молбата на кандидата Ивайло да напусне пространството пред офиса му той продължил с нападките.

Извикана била полиция, която да се справи със създалата се ситуация. На Ивайло Тодоров му е написан акт за непристойно поведение и забрана да доближава офиса и кандидата за кмет, в противен случай ще носи наказателна отговорност.

В дупнишкото с. Баланово пък миньорът Иван А. едва не отнесе боя заради политическите си пристрастия по време на предизборно събрание на един от кандидатите за кмет на община Дупница. Той се изказал в подкрепа на кандидата за кмет, но негови опоненти от селото не били съгласни с доводите му и го опонирали в залата. Развихрил се скандал, а двама млади мъже се опитал да набият Иван А. Само бързата реакция на присъстващите предотвратила боя.

Заради суматохата кандидатът за кмет не успял да разгърне концепцията си за развитие на община Дупница през следващите 4 г., а събранието приключило скоропостижно. Извикана била полиция, но когато тя пристигнала, скандалът вече бил потушен.

Репортер на “Струма” се свърза по телефона с Иван А., но той категорично отказа да коментира случилото се.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *