HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СТРАШЕН СКАНДАЛ! Погребална агенция отнесла тялото на прегазения в Атия Костадин от моргата, родителите му не знаят

Огромен скандал се разиграва пред блок 47 в бургаския ж.к. “Зорница”, където се намира офисът на погребална агенция “Архангел Михаил”. Шефът й, който обаче не се представи, но разбрахме, че е с първо име Венци, твърди, че близки на убития на пешеходната пътека край с. Атия Костадин, са потърсили агенцията за ползване на услугите й. Той каза, че разговарял със сестрата на бащата на Костадин – Апостол, дори негови близки са донесли дрехи на загиналото дете.

Стана ясно обаче, че и двете му сестри са в чужбина и нямало как да се обадят от български мобилен оператор.

Роднини на почерненото семейство са пред погребалната агенция и отричат тези твърдения. Днес в Бургас от Франция е пристигнал и Апостол, за да си погребе детето. Заради неуредиците с погребалните агенции той е получил нервен срив и в момента е на успокоителни, съобщава Флагман.бг.

“Венци ни даде номера, от който твърди, че му е звъннала сестрата на Апостол. Ние се обадихме на посочения телефонен номер, вдигна ни мъж, на когото обяснихме каква е ситуацията, а той ни отвърна, че имаме грешка”, казаха близките на почерненото семейство.

Както е известно, родителите на Костадин са подложени на нечовешко изнудване от страна на добре организирана група, възползваща се от объркаността и мъката на близките, за да извлече максимална облага.

Първоначално от “Архангел Михаил” са поискали сумата от 1300 лв. за услугите и да предадат тялото на близките. Преди минути стана ясно, че те са се съгласили да намалят сумата на 560 лв. Христо Бардуков, който е близък приятел и съученик на Апостол, заяви, че ще платят поисканата сума, а след това ще заведат дела срещу моргата за това, че са предали тялото на агенцията без разрешението на двамата родители. Очаква се още днес от Беларус да пристигне и майката на Костадин – Наташа.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *