Страшна вендета! Разгневена съпруга в улично меле с любовницата на мъжа си

Собственичка на ресторант в Китай хвана съпруга си в кола заедно с една от нейните бивши сервитьорки и изпадна в умопомрачение.
На кадрите записани от очевидец се вижда как разгневената жена хваща любовницата за косата и я изтегля извън автомобила. Късо подстриганата съпруга крещи през цялото време на прегрешилия мъж, докато се разправя в същото време с другата жена, пише блиц.

Мъжът се опитва да охлади страстите, но побеснялата жена продължава да влачи за косата съперницата си. Мелето става насред улицата, като оставя в шок преминаващи очевидци.

Съпругата е застанала заплашително над плачещата жертва и в същото време пита мъжа си дали смята да прекара по-нататъшния си живот с любовницата, на което той отговаря отрицателно. Разгневената жена обяснява, че това не е първия път, в който е засичала двамата заедно, но вече търпението й е изчерпано.

В един момент тя пуска косата на девойката, която бърза да се скрие в колата, и насочва гнева си към съпруга си. Очевидците изразяват своето положително отношение към побойничката, защото тя не е пребила любовницата, докато е била на земята.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *