HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Страшна съдба връхлетя Анита Мейзер в затвора

Силиконовите бомби на черната вдовица Анита Мейзер са на път да се взривят, пише “България днес”. Анита напипала зловеща бучка в едната си гърда и вдигнала олелия до небето. Надзирателите се видели в чудо и я отвели в частна болница, където лекари да изследват странното образование, разказват пандизчийки от Сливенския затвор. За щастие се оказало, че няма проблем и Мейзер била върната зад решетките. Затворничките се дразнят, че Мейзер се ползва с ВИП привилегии. След смъртта на мъжа й Анита бе въдворена в затвора и бе посрещната радушно. Медийното внимание около випаджийката обаче настроило останалите затворнички. От известно време Анита е в немилост. „Отношението към нея е много по-различно, дразни всички с претенциите си“, споделя пандизчийката Велкова.

Анита е била тормозена от две пандизчийки. Тя била нападната в коридора и получила жесток плесник от едра дама, която й се нахвърлила. „Редовно я тероризират. Дебнат я да влезе да се изкъпе и тарашат нещата й. Откраднаха й пари. Рекетират я за бонбони и сладки, за да не я бият”, издават нейни фенки зад решетките.

В момента Анита е в тежка депресия, след като останалите престъпнички се настроили срещу немя. Допълнително притеснение за нея била и неясната съдба на делото. Очаква се съдбата й да стане ясна до месец, когато ще бъде произнесена окончателната присъда.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *