Страшна трагедия! Моделка изпадна в депресия и се самоуби в градски парк

29-годишна начинаеща моделка, която в последно време се борила с депресията и преживявала тежко раздялата с приятеля си, е намерена мъртва в градския парк на Челтнъм, Англия, пише Пик.

Преди смъртта си Саманта Кирси е приела голямо количество лекарства. Родителите на момичето разказват, че Сами се опитала да приключи с живота си още през 2015 г., но тогава всичко се разминало.

През 2016 г. тя била хоспитализирана заради предозиране. След това преминала когнитивно-поведенческа терапия, но я изхвърлили от групата, когато престанала да идва на занятия.

Семейството на починалата смята, че вината за това е на охранителите на здравното заведение. Седмица по-късно Саманта е намерена мъртва.

Според роднините, Сами била много известна и красива, но в течение на много време не обръщала внимание на психологическите си проблеми.

През 2009 г. тя спечелила градския конкурс за красота. Скоро след това заживяла с приятеля си – Дан Кумбер. Той разказва, че още на 13 години тя е диагностицирана с хранително разстройство, но на 26 години състоянието й започнало да се влошава.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *