HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Страшни разкрития на учените, от които ще настръхнете от ужас! В последните минути преди смъртта виждаш…

Пациентите, които живописно описват опита, който са имали, когато са били близо до смъртта е наистина странен. Виждат бяла светлина, а интересното и учудващо е, че хората изобщо имат момент преди смъртта. Експерти накрая намират отговор за това, какво точно се случва в тази една минута преди смъртта, пише “Блиц”.

Първата стъпка е предчувствието за злополука
Въпреки че изглежда невероятно, учените на Американското дружество по химия, казват, че опитът на близка смърт е подобен на гледане на филм на ужасите, в който убиецът тича след жертвата с брадва. Чувството е като да се идентифицирате с жертвата от филма и предизвиква чувство на страх.

Втората стъпка е химическа реакция на страх
Как когато изживявате адреналин, предизвикан от страх, докато гледате убиеца като я стига жертвата. Емоцията и чувството на страх да накараме хората да реагира или да бягат.

Третата стъпка е отговор на акта, т.е. писък
Информация за заминаване на другия свят дразни нервната система, докато не се задейства желанието за бягство. Това чувство на травма е заровено дълбоко в човешката психика още от времето на пещерните хора. По време на това преживяване, тялото отговаря с увеличаване на отделянето на адреналин, който заедно с глюкозата се разпространява из тялото, поради което тялото отговаря с бягство или атака.

Последната стъпка е болка след смъртта
В случай, когато пищенето и опита за бягство не дават желания резултат, това означава, че вече няма надежда и изход. Болката е една от последните емоции, които усещаме преди смъртта. Тогава рецепторите за болка чрез специални неврони изпращат сигнал до мозъка, за да изключите събитие, което би довело до повторна болка.

Пациентите, които са срещали смъртта казват, че са видели силна бяла светлина. Може би точно необходимостта да изберете бялата светлина или да тръгнете към нея е това, което става с човек, когато наистина умира, или е на крачка от смъртта

А какво точно се случва след смъртта може да прочетете в разказа на това момиче, което се върна от мъртвите, но ви предупреждаваме, че ще останете без дъх.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *