Строителният бос Марио Павлов от Симитли спечели две поръчки за над 2 млн. лв. на общината за ремонт на детска градина и училище

Фирма „Георесурс“ ЕООД на строителния бизнесмен от Симитли Марио Павлов спечели две апетитни поръчки на обща стойност 2 100 694 лв., обявени от общинската администрация в Симитли.

Местната фирма пребори конкуренцията в лицето на русенската „Ник Строй“ 2000 ЕООД на Николай Колев и получи 100 т. от оценителната комисия за саниране на Средно общообразователно училище „Св.св. Кирил и Методий“ в Крупник. Срещу сумата от 1 165 669 лв., или със 787 лв. по-ниска цена от прогнозната, обявена от общинската администрация, „Георесурс“ ЕООД ще се погрижи за повишаването на енергийната ефективност на сградата.

„Георесурс“ ЕООД спечели поръчка и за санирането на сградата на Детска градина „Радост“. С едва 17 лв. по-ниска оферта, или 935 025 лв., местното дружество е класирано от оценителната комисия на първо място със 100 т. Фирмата победител успя да пребори конкуренцията в лицето на благоевградската „Престиж Бизнес-93“ ООД на Георги Шапков и Любен Янев, „Нивел Строй“ ЕООД на Велко Руйков от Брезник и „Ник Строй“ 2000 ЕООД на Николай Колев от Русе.

„Георесурс“ ЕООД отговаря също и за снегопочистването на територията на община Симитли.

ВАСИЛЕНА ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *