Струмчанинът Н. Бодуров отново култов: Моци е далтонист, плаче за очила, да му докарам доктор

Кадърът на вече несъществуващите „Македонска слава“ и „Пирин 1922“ Николай Бодуров отново направи култово изказване. Капитанът на червените не изневери на познатия си неподражаем разговорен стил след първото поражение за сезона на ЦСКА с 0:1 от „Лудогорец“, довело до смяна на караула на върха в класирането в полза на вечния враг „Левски“, спечелил с лекота с 2:0 срещу „Септември“, с автор на втория гол орлето Станислав Костов.

„Разградчани ни победиха заслужено. Нашият отбор не игра това, което трябваше. Не беше нашият ден. Като дойде по-тежък мач, натрупва се. Трябва да играем по-добре, когато играем с тях. Не делим играчите на защитници и нападатели. Отбор сме, когато побеждаваме, отбор сме, когато губим също. Детинска грешка при гола. „Лудогорец“ какви голове ни вкарва, афектиран съм”, заяви националът и взе отношение по скандалната ситуация след последния съдийски сигнал, когато Козмин Моци провокира армейската агитка, отивайки да се радва в близост до клетката за гости. Румънецът едва не изяде боя от бесния Мауридес, а впоследствие се оправда, че е объркал привържениците на ЦСКА с тези на „Лудогорец“. „Ако е далтонист, значи плаче за очила, да му докарам доктор да го прегледа”, отсече Бодуров, който беше на терена пълни 90 минути.

В групата не фигурираше Божидар Чорбаджийски. Петричанинът Кристиян Малинов бе един от тримата халфове в средата на терена, разочаровалият кресналия Кирил Десподов седна на пейката в 70-та мин., в заключителния четвърт час влезе благоевградчанинът Станислав Манолев вместо Тиаго, който секунди преди смяната прати топката в напречната греда. С това се ограничиха реалните заплахи за вратаря Броун, докато отсреща Черниаускас направи няколко ключови спасявания и остави мача отворен до самия край. На път бе да предотврати и гола в 21-та мин. на Вандерсон, но след намесата му при първия изстрел бразилецът пак пое кълбото и простреля мрежата с елегантен прехвърлящ удар. Цял мач за шампионите игра юношата на „Пирин“ /Бл/ Светослав Дяков.

МАРТИН СТОЙЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *