HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Студентка, първи курс, намерена мъртва след пиянска нощ

Ерика Бушчик имала огромно желание да учи в Маями в Охайо, толкова много, че последният й публичен пост във Фейсбук в края на ноември гласи: Искам да отида в колеж за останалата част от живота ми”.

Два месеца след статуса, младото момиче открито мъртво в общежитието си. Полицията коментира случая като сподели, че има висока консумация на алкохол, съобщи “Дейли мейл”, цитиран от “24 часа”.

Докладът за инцидента, който е излязъл миналата седмица, подробно описва причините за смъртта на 18-годишното момиче и доказва твърденията на полицаите. Момичето е консумирало големи количества водка и шампанско с приятели, след което е паднала няколко пъти и е била отведена до стаята й, тъй като е била нестабилна да стои на краката си.

Според доклада за инцидента, пуснат във вестника “The Miami Student”, първокурсничката и съквартирантката й започнали да пият шампанско и са си разделили 2 бутилки.

До 22:45, Бушчик и нейнaта приятелка изпили и една бутилка водка. След това техен приятел изважда още една бутилка водка “по-висок клас”, която разреждат с по-евтина водка.

След това групата се отправя към местен бар. В доклада се посочва, че малко по-късно младото момиче пада на земята, тъй като е била твърде пияна. Минути след това, Бушчик и съквартиранката й се отправят към общежитието им, там пристигнат към полунощ.

Таксиметровият шофьор, който е возил двете момичета, споделя пред полицията, че Ерика е била толкова пияна, че при слизане от колата е паднала по лице и е имала множество охлузвания.

Ерика Бушчик е родом от Илинойс.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *