HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Студентка с корени от Ресилово краси корицата на “Плейбой”

Студентката Дарина Гиздова, която е с корени от с. Ресилово, краси корицата на списание “Плейбой”. Бащата на красавицата Васил Гиздов е роден в сапаревобанското село Ресилово. Фамилната им къща е в съседство с имението на Братя Гарлеви.
Дарина Гиздова е завършила бакалавърска степен “Бизнес администрация”. Пред репортер на “Струма” тя заяви, че обмисля да запише магистратура по същата специалност. Доскоро е била собственичка на фризьорски салон, но го е затворила. В момента се е отдала на йога, фитнес и СПА.
Чаровната Дарина е участвала в няколко епизода на филма “Под прикритие”. Баща й Васил Гиздов се старае да помага в кариерата на красивата си дъщеря, която от 16 г. се подвизава по модните подиуми, подкрепя я във всяко начинание. По думите му Дарина е много амбициозна. Като си постави някаква цел, не се спира пред нищо, докато не я постигне.
Васил Гиздов се премести да живее в София, след като завърши средното си образование в Дупница. Идва си през лятото. В двора на къщата си е засадил малка градинка и отглежда зеленчуци.
НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *