Стюардеса разказва! Кои са най-лошите пътници в самолет!

Стюардесата разказа за най-честите, някои от които – доста гнусни “прегрешения” на туристите по време на полет.

Илейн е служителка в една от най-големите компании – “Емирейтс” и има достатъчно опит. 

Според нея най-често хората пушат в тоалетните и крадат.

“Те се опитват да откраднат винаги и навсякъде! Не гледайте сладкото лице на млада майка или стара жена със сива коса. Липсват одеала след всеки полет. Крадат дори коланите”, разкрива стюардесата.

Тя настоява, че са неприятни и религиозни фанатици – мъже, които отказват да приемат храна или напитки от ръцете на жена. 

Също така пътниците оставят след себе си много боклук. Според стюардесата след няколко полета самолетът вече е за генерално почистване.

“Миризмата е ужасна и дори опаковките на бонбони са навсякъде, салфетки, парчета хартия, мръсни съдове”, оплакваа се Илейн.

Тя разкрива и друг трик от работата си – какво да правите, ако по време на полет пътник започне да буйства. 

На първо място, струва си да запомните, че разговорът няма да помогне за успокояване на побойника. Особено ако е пиян. В крайна сметка боят и скандалите не са нужни на никого – това може да навреди не само на вас, но и на други пътници.

На първо място, трябва да се опитате да се дистанцирате от буйстващия. За целта просто отидете при стюардесата и я помолете да ви премести, аргументирайки молбата си, че има човек до вас, с когото може да възникне конфликт.

Ако няма свободни места, тогава опитайте да запазите спокойствие. 

Психолозите казват, че всяка реакция е много заразна. Следователно има шанс буйстващият пътник, да се кротне, като не получи отговор на провокациите си или пък види спокойствието ви – той просто почва несъзнателно да се държи по същия начин като вас. 

Разбира се, е трудно да се сдържат емоции, когато сте провокирани да влезете в конфликт. Но опитайте да се поставите на мястото на буйстващия в този момент, пише pochivkablitz.

Може би по този начин той показва страха си, свързан с летенето. Ако е така, опитайте се да поговорите с него тихо. В някои случаи това помага да се изглади ситуацията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *