Сузанита: Показах тяло, показах, че съм обладана! Не съм чела книги, но цяла България говори за мен!

14-годишната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита, е най-коментираното име в музикалните среди през последните месеци след появата на клипа й “Луцифер и Буда”. Нейните родители дадоха няколко интервюта в нейна защита, а в предаването “Папараци” се яви и самата тя, пише “Флагман”.

“Трябва да се живее за мига. Досега показвах, сега трябва да доказвам коя съм. Показах тяло, показах, че съм обладана, сега трябва да докажа коя съм. Не съм чела кой знае колко книги, но цяла България говори за мен”, доволна е тийнейджърката.

Тя е категорична, че в днешно време нейните връстници рядко отварят книги. Тя и родителите й обаче са шокирани от клетви на нейни съученички.

“Мои съученички са ме кълнали за смърт. Близки приятелки, които са спали у нас”, потвърди Сузанита.

Тя отрече да има гадже в момента.

“Пиша текстове на песни. Бих написала песен и за Гери-Никол, която също оплюха без причина. Аз съм една пред камера, друга на сцената, трета в живота. Мога да бъда много дива, много скандална, но мога да бъда и много добра и невинна. Нямам гадже. Не карам кола, снимките, които се появиха са колаж”, допълни младата изпълнителка.

“Детето има харизма, тя е родена за сцена. Още от мъничка стана манекенка. Беше на четири години, когато я избраха да поднесе цветя на президента при гостуването му в Пловдив. Звездата й е такава”, категоричен е баща й Орхан.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *